szerző:
hvg.hu

A kormányfő a Nomád Világjátékokra utazik, és magyar szkanderezőket, szumó birkózót, sambo versenyzőt is megnéz diktátorok társaságában.

A kirgiz, kazah, üzbég, török és azeri államfőkkel együtt néz nomád sportokat Orbán Viktor Kirgizisztánban a Nomád Világjátékokon, amely a közép-ázsiai régió olimpiája - a hvg.hu által is beharangozott sportesemény ma kezdődik. Itt íjászokat, szkanderezőket, szumó birkózót, sambo sportolót és bithúzókat szerepeltet Magyarország, a csapat 16 főből áll. Bóné Zoltán, a sportolói delegáció vezetője a tisztes helytállás mellett több éremre számít.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!