szerző:
hvg.hu

Aludni kellett volna még egyet erre a karácsonyi dekorációra: egy brit plázában közösülő, plüss jegesmedvék fogadták a bevásárlókat. A bevásárlóközpont elnézést kért a látványért.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
A cikksorozat támogatója a Samsung

Ha nem lehettek ott, legyetek együtt! A Galaxy összeköt. Ismerd meg ünnepi okostelefon, táblagép és viselhető kiegészítő kínálatunkat!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Az Ír-tengeren fekvő Man szigetén, az egy régi malom helyére épült Tynwald Mills nevű bevásárkóközpont az Északi-sarkot megidéző karácsonyi dekorációval rukkolt elő az idei téli szezonban. Nagyméretű, kedves plüssfigurákat állítottak ki a pláza közepén, ám igencsak nagyot néztek a vásárlók, amikor az állatok között megpillantották a két óriási, párzó jegesmedvét.

 

A bevásárlók szerint a két medve félreérthetetlen pozícióban, "kutyapózban" állt. Van, aki üdvözölte a karácsonyi "meglepetést", és azt írta Twitteren, hogy még soha nem látott ennyire jó karácsonyi kirakatot, más viszont megrökönyödött a "papás-mamás" dekoron. "Meglehetősen elképedtem és zavarba jöttem a karácsonyi jegesmedvék elhelyezése láttán" – írta később egy vásárló. A szemfülesek egy sarokban lévő barna medvét is kiszúrhattak, amely pedig úgy volt elhelyezve, mintha perverz módon meglesné a közösülő jegesmedvéket.

 

 

Azóta egyébként a Tynwald Mills elnézést kért a dekorációért, bocsánatkérő Facebook-posztjukban pedig azt sugallták, hogy a "kutyapóz" nem a bevásárlóközpont ötlete volt, hanem valaki a pláza vezetőségének tudta nélkül meghekkelte a macik pozícióját. Azóta visszarendezték az állatokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában

Hatalmasat csúsztatott vagy rosszul fogalmazott Kósa a "rabszolgatörvény" záróvitájában

Megvan, ki lesz a BKK új vezére

Megvan, ki lesz a BKK új vezére

Nem biztos, hogy az alacsonyabb áfa miatt olcsóbb lesz a tej

Nem biztos, hogy az alacsonyabb áfa miatt olcsóbb lesz a tej

Utakat zárnak le Győrben és Pécsett, hogy tiltakozzanak a rabszolgatörvény ellen

Utakat zárnak le Győrben és Pécsett, hogy tiltakozzanak a rabszolgatörvény ellen

Nesze nektek, Apple-rajongók: több iPhone-t is betiltottak Kínában

Nesze nektek, Apple-rajongók: több iPhone-t is betiltottak Kínában

Rabszolgatörvény: országos sztrájkra készülnek a szakszervezetek

Rabszolgatörvény: országos sztrájkra készülnek a szakszervezetek