szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Végül egy rajongója megtérítette neki az ellopott összeget.

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
Friss cikkek a témában

Több tízezer forinttal együtt lopták el karácsony előtt Bálint Antónia pénztárcáját – írja a Bors. A volt szépségkirálynő még december 21-én írta ki a közösségi oldalára, hogy "ha valaki véletlenül 'talált' egy pénztárcát tegnap este a WestEndben, benne a karácsonyi ajándékokra szánt pénzemmel, kérem, jelezze! Köszönöm! (Nem elhagytam, ellopták.)".

Egy nappal később azt írta ki, hogy 60-70 ezer forint volt benne, közte a családi pótlék és a gyerektartás, és éppen ajándékokat indult venni, amikor ellopták a tárcáját.

Viszont azt is hozzátette, hogy vele megtörtént a "karácsonyi csoda", ugyanis valaki üzenetet írt neki azzal, hogy szeretné az ellopott összeget neki elutalni, mert szeretné, hogy a kislánya megkapja azokat az ajándékokat, amiket meg akart venni neki.

"Nem akartam hinni a szememnek, hogy ilyen megtörténik, és, hogy pont velem. Arra gondoltam, valamit nagyon jól csinálhatok, ha velem ilyen csoda történik. Szeretném ez úton is megköszönni ezt a hatalmas nagylelkűséget! Áldott, boldog karácsonyt 'ismeretlen' jótevőm!" – írta Bálint Antónia.


Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val

Novák Katalin szerint a Fidesz „gazdasági érdekek” miatt is barátkozik a „balra tolódott” CDU-val

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Az internetkorban a táviratból legfeljebb a távirati stílus maradhat

Az internetkorban a táviratból legfeljebb a távirati stílus maradhat