szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Orosz Bernadett Jakupcsek Gabriellának árult el részletek arról az estéről, amikor a katona exe szinte a felismerhetetlenségig megverte.

Orosz Bernadett volt az ATV Jakupcsek Plusz című műsorának vendége. A nő részletesen elmondta, mi történt november 9-én, amikor brutálisan megverték egy panzióban, de más történeteket is felelevenített.

A nő szerint a volt barátjának kettős személyisége volt, Orosz gyerekeivel igazi apapótlóként bánt, vele szemben viszont kegyetlen volt. Egyszer egy nagy családi ünnepséget tartottak, amikor az exe elég sokat ivott. Ekkor a férfi egy betonfalba verte a fejét, később pedig, amikor menekülni akart, leütötte. A társaság többi tagja megpróbálta megállítani, de feljelentést senki sem tett. Orosz Bernadett ezután szakítani akart, de a férfi ezt nem tudta elfogadni. Zaklatta a munkahelyén, üzenetekkel küldözgetett neki. A katonának volt kulcsa a lakásához, és volt, hogy hajnali ötkor tört rá a hálószobájában, hogy kérdőre vonja.

Maga a Facebookra kiposztolt támadás egy panzióban történt. A nő elkísérte a férfit egy vacsorára, ahogy korábban ezt megígérte. Ő korán távozni szeretett volna, de ez a férfinak nem tetszett. Felment a szobájába aludni, majd később arra ébredt, hogy a férfi ott ül az ágya szélén. A katona megvádolta, hogy van valakije, majd eldobta a nő telefonját, és ököllel ütött a homlokára. Az exe ezután lefogta a kezeit, majd lelökte egy fotelre, miután nő beverte a fejét egy asztalba. A férfi azzal fenyegette meg, hogy, ha bármit mond, megöli.  

Hanyatt kerültem, fojtogatni kezdett, éreztem, hogy az orromon nem kapok levegőt, folyt a torkomon a vér, azt hittem, ott a vége

 – mesélte a nő.

Bernadett ezután kiszaladt a folyosóra, ahol már csak sikoltozott, de senki nem érkezett a segítségére. Exe visszarángatta a szobába, és azt mondta neki: biztos, hogy élve nem hagyja el ezt a szobát. Mivel a szoba ajtaja kicsit ki volt törve, páran be tudtak jutni, miután hallották a kiabálást. Elsőként az egyik katonatárs felesége, majd a férfi katonatársai léptek a szobába, nekik azt mondta a férfi, hogy a nő csak beverte a fejét az asztalba. A mentőket végül Bernadett hívta ki.

A rendőrség azóta eljárást indított az ügyben, a katonát pedig kirúgták a civil munkahelyéről. November 19-én rendelték el a távoltartást, a nő szerint ez csak a nagy médiafelhajtásnak volt köszönhető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Megtorlástól tart a brutálisan megvert bujáki nő

Orosz Bernadett szerint nem biztos, hogy a távoltartás elegendő visszatartó erő a párjával szemben. Az ügyvédje arról számolt be, hogy nincs rendben, hogy még csak a bűnügyi felügyeletét sem rendelték el a férfinak.

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

Fittipaldi helyettesíti a megégett Grosjeant a következő F1-es futamon

Beszáll az Audi a Dakar-raliba, ráadásul egy elektromos autóval

Beszáll az Audi a Dakar-raliba, ráadásul egy elektromos autóval

100 százalékos táppénz jár egy DK-s vezetésű kerületben Budapesten

100 százalékos táppénz jár egy DK-s vezetésű kerületben Budapesten