szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Brutális tette után felmondtak a férfinek, akinek összevert barátnője a héten kiállt a nyilvánosság elé.

A Borsonline úgy tudja, hogy egy Borsod megyei város oktatási központjában dolgozott az az 52 éves férfi, aki múlt szombaton súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét egy bujáki panzióban. A nő, Orosz Bernadett ezt követően állt a nyilvánosság elé, és a brutális verés nyomait bemutató fényképes illusztrációk alatt üzente meg minden bántalmazottnak, hogy ha társuk erőszakos, akkor meneküljenek.

Az már korábban kiderült, hogy a bántalmazó tartalékos katona is volt, és ezt a jogviszonyát a honvédség a héten felmondta, a Borsonline szerint azonban abban az oktatási központban is megváltak tőle a verés után, ahol eddig képzéseket szervezett. A lap kereste is K. I.-t a céges mobiltelefonján, de azt már egy kollégája vette fel, és közölte, a férfi már nem dolgozik náluk.

Közben az ügyészség indítványozta, hogy rendeljék el a súlyos testi sértéssel meggyanúsított férfi távoltartását a bántalmazott nőtől, ezt négy hónapra javasolják.

Orosz Bernadett a férfiról azt mondta a lapnak, hogy gépészmérnöki és fegyvermérnöki diplomája van, intelligens ember, de veszélyes, nárcisztikus személyisége van.

„Ha legközelebb találkozunk, én biztosan halott leszek" - megszólalt a felismerhetetlenségig megvert nő

Orosz Bernadett még bízik az igazságszolgáltatásban, és arra kéri az embereket, hogy ne önbíráskodjanak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nemzetbiztonsági kockázattá vált Biden szobabiciklije

Nemzetbiztonsági kockázattá vált Biden szobabiciklije

Részletes leírást közöltek a férfiról, aki a gödöllői HÉV-en próbált megerőszakolni egy nőt

Részletes leírást közöltek a férfiról, aki a gödöllői HÉV-en próbált megerőszakolni egy nőt

Nem, a gazdagok adókedvezményei a gazdagokon kívül senkinek nem jók

Nem, a gazdagok adókedvezményei a gazdagokon kívül senkinek nem jók