szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Július 20-tól látható minden hétköznap öttől az Őszintén! Joshival.

A LifeTV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok sokat foglalkoztatott műsorvezetője, Joshi Bharat – írja a Blikk. Az indiai származású televízióssal július 20-tól az Őszintén! Joshival című műsorban találkozhatnak a nézők.

A délután öt órától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talk-show-ban hétköznapi emberek történetei, vallomásait jelennek meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki, családi, párkapcsolati problémák, amelyek megoldása egyedül nehezen megy, ezért Joshi Bharat tanácsát, útmutatását kérik.

„Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt” – mondta Joshi Bharat.

A Life TV-nél elég nagy a mozgás azóta, hogy Hajdú Péter vette át a Life- és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit. Hajdú megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát, mert szerinte nem hozták az elvárt nézettséget. Szulák Andrea ezek után felmondott, majd bejelentette, hogy a televíziózást is abbahagyja.

Közben pedig munkát kapott a Life TV-nél Demcsák Zsuzsa, aki két és fél év kihagyás után tér vissza a képernyőre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1,7 milliárd forint egy ilyen Bugatti Divo, de már mindet előre eladták

1,7 milliárd forint egy ilyen Bugatti Divo, de már mindet előre eladták

Videó: D. Csaba a gyilkosság helyszínen mutatta meg, hogyan ölte meg a gödöllői vállalkozót

Videó: D. Csaba a gyilkosság helyszínen mutatta meg, hogyan ölte meg a gödöllői vállalkozót

Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak

Erdei Zsolt lemondott, új szövetségi kapitánya van az ökölvívóknak