szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rájött, hogy nem a média az ő igazi közege.

Május végén írtunk róla, hogy Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai miatt Szulák Andrea felmondott a Life TV-nél. A műsorvezető a Story magazinban most bejelentette, hogy nem tudja más csatornánál elképzelni magát, mert egy kis csendre vágyik.

„Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és

rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez!

Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak” – írta a visszavonulásról Szulák Andrea.

Szulák Andrea az elmúlt évek során többek között a Szulák Andrea Show-t, az Activity-t, valamint Az ének iskolája, A nagy duett és a Nyugi! Köztünk marad... című műsorokat vezette.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!