szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem fogadja el a csatorna ajánlatát.

Csütörtök délelőtt, a Story magazin interjúja alapján írtunk arról, hogy Hajdú Péter milyen tervekkel veszi át a Life- és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói teendőit. Hajdú Péter a lapnak arról is beszélt, hogy alaposan átalakítja a csatornát, ami sok mindenkinek fájni fog, például

megszünteti Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát, mert "nem hozták a várt nézettséget", de ettől függetlenül továbbra is számít a munkájukra, csak más típusú magazinokban.

Szulák Andrea nemrég az Instagramon jelentette be, hogy Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítették abban az elhatározásában, hogy NE fogadja el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozik a Life TV-hez.

Hozzátette: sok sikert kíván minden volt munkatársának.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!