szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

29,4 millió Twitter-követőjével tudatta először a hírt.

„Be kell teljesítenünk Amerika ígéretét azzal, hogy bízunk Istenben, egyesítjük az álmainkat, és építjük a jövőnket. Elindulok az Egyesült Államok elnöki posztjáért” - jelentette be nagyszabású terveit a rapper Twitter-üzenetben.

Posztját felesége, Kim Kardashian is megosztotta, illetve Elon Musk is reagált West üzenetére, és a támogatásáról biztosította a popsztárt.

Egyelőre nem világos, hogy Kanye West mennyire gondolja komolyan a bejelentését, ugyanis ezt a viccet már többször is elsütötte. 2015-ben az MTV Video Music Awardson ígérte meg, hogy az idei választásokon indulni fog, tavaly viszont azt mondta, hogy majd a 2024-es szavazáskor lehet rá voksolni.

A 43 éves előadóról, aki korábban Donald Trumpot meglátogatta a Fehér Házban és baráti öleléssel köszöntötte az elnököt, egyelőre azt sem tudni, hogy beadott-e már bármilyen hivatalos papírt a jelöltséghez. A választások Amerikában novemberben lesznek, a független jelöltek jelentkezési határideje pedig még sok államban nem járt le, tehát West elviekben még valóban neki rugaszkodhat a választásoknak.

(via Sky News)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az államé lett a sármelléki repülőtér

Az államé lett a sármelléki repülőtér

Haláleset, nemzetközi körözés: lassan filmbe illő a Wirecard-botrány

Haláleset, nemzetközi körözés: lassan filmbe illő a Wirecard-botrány

Radar360: Közös jelöltekkel az ellenzék, egymásra vallhatnak fideszesek

Radar360: Közös jelöltekkel az ellenzék, egymásra vallhatnak fideszesek