szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új NAT-hoz és kerettantervekhez igazított tanmenetekkel lehet pályázni a minisztériumnál. Nem akármilyen nyereményért.

Szeptembertől az 1., 5., és 9. évfolyamin az új Nemzeti alaptanterv alapján kezdődik meg a tanítás, és ehhez kapcsolódva megjelentek a kerettantervek is, a pedagógusok megalkothatják a saját – ezekre épülő – tanmeneteiket.

A minisztérium pályázatot hirdetett „EMMI tanmenet pályázat 2020” címmel, amire várják a „legeredetibb, a tanulók fejlődését szolgáló” és a központi tartalomszabályozókkal összhangban elkészült tanmeneteket.

Van ám díjazás is, idézzük az iskolákba kiküldött EMMI-levélből: „A legjobb tanmenetek közül válogatva (a szakértői bizottság javaslata alapján) néhány tanmenetet az Oktatási Hivatal aloldalán tesznek közzé. A közzétett tanmenetek szerzői elismerő oklevelet kapnak.”

Aki hajt a busás díjazásra, szakítsa meg nyaralását: augusztus 20-ig nyújthatja be a pályázatát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ORFK: Szijjártó hétszer repült rendőrségi helikopterrel

ORFK: Szijjártó hétszer repült rendőrségi helikopterrel

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Házon belül repkedne az Amazon új drónja, és mindent látna a kamerájával

Lelőttek egy rendőrt Londonban

Lelőttek egy rendőrt Londonban