szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különös figyelmet fordítanak majd a hálószobákra.

Biden nyert, Trump még küzd - amerikai elnökválasztás 2020
November 3-án elnökválasztást tartottak az Amerikai Egyesült Államokban. A republikánus Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden közti verseny több államban nagyon szoros volt, így végül csak november 7-én derült ki: Joe Biden lesz az USA 46. elnöke. Kövesse az elhúzódó elnökválasztás fejleményeit és lehetséges következményeit a hvg.hu-n.
Friss cikkek a témában

Az elnöki beiktatás napján, január 20-án délután Joe Biden koszorút helyez majd el az arlingtoni temetőben Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama társaságában. Ez lesz ugyanakkor az az időablak, amikor Joe és Jill Biden személyes dolgait elszállítják a Fehér Házba. Donald és Melania Trump holmiját ekkorra már eltüntetik, és természetesen kitakarítják az egész Fehér Házat.

A takarítócégektől ezúttal a járvány miatt még alaposabb takarítási protokollt követelnek meg, külön figyelmet kell fordítaniuk a szónyegekre, kárpitokra, függönyökre és minden olyan felületre, amelyen kórokozók tapadhatnak meg – különös tekintettel a koronavírusra, amely végigfertőzte a Trump családot. A takarítást rögtön elkezdik, amint Trumpék távoznak. Elmozdítják a bútorokat, megtisztítják a sötétítőket és a csillárokat, és persze ablakot is mosnak.

A CNN szerint különös figyelmet fordítanak majd a hálószobákra, ahol új matracokat és ágybetéteket kapnak Bidenék – ez egyébként része a megszokott procedúrának. Az mindenképpen változás lesz, hogy Bidenék osztoznak majd a hálószobán, míg fehér házi források szerint Melania Trump külön hálószobában aludt.

Trumpék a tervek szerint a leköszönő elnök floridai birtokán rendezik be a Fehér Ház után az otthonukat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rákapcsol a Honor: sorra jönnek az új telefonok, köztük egy összehajtható is

Rákapcsol a Honor: sorra jönnek az új telefonok, köztük egy összehajtható is

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt

Megduplázódott a rendkívüli szünetet elrendelő iskolák száma két hét alatt

Több budapesti és vidéki iskolában törölték a felvételi vizsgákat a járványhelyzet miatt

Több budapesti és vidéki iskolában törölték a felvételi vizsgákat a járványhelyzet miatt