szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy koncerten fotózták le a diktátort a nejével.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Egy év után jelent meg ismét a nyilvánosság előtt Ri Szol Dzsu, Kim Dzsong Un felesége. A BBC cikke szerint egy ünnepi koncerten vett részt, amiről a pártlap, a Rodong Sinmun közölt képeket.

Ri Szol Dzsu korábban gyakran volt a férje mellett hivatalos eseményeken, de tavaly január óta most bukkant fel először. A dél-koreai hírszerzés arról tájékoztatta a parlamentet, hogy Ri a koronavírus miatt kerülte a nyilvános megjelenést és az elmúlt időt valószínűleg a gyerekeikkel töltötte. A házaspárnak 3 gyereke van.

©

A közzétett fotókon egyébként feltűnő, hogy senki sem visel maszkot és a távolságot sem tartják a résztvevők.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Turistabuszok özönétől tartanak a Déli pályaudvar régi vágányai mellett élők

Turistabuszok özönétől tartanak a Déli pályaudvar régi vágányai mellett élők

Kórházreformra készülhet a kormány

Kórházreformra készülhet a kormány

335 km/h végsebességű új kabrió a Bentleytől

335 km/h végsebességű új kabrió a Bentleytől