szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A magyarországi spanyol, német, holland, ír, svéd és belga nagykövet azt üzeni, hogy a család az család.

Közös képpel állt ki a Család az család kampány mellett a magyarországi spanyol, német, holland, ír, svéd és belga nagykövet. A képet a Szivárványcsaládokért Alapítvány osztotta meg Facebook-oldalán:

A spanyol��������, német��������, holland��������, ír��������, svéd��������, belga�������� nagykövetek mai közös képe! #acsaladazcsalad ❤️���� #aszeretetnagykovetei Köszönjük! Fotó: Embajada de España en Hungría

Posted by Szivárványcsaládokért Alapítvány on Friday, February 26, 2021

A Család az család elnevezésű kampány decemberben indult el a közösségi médiában, azután, hogy az Országgyűlés Alaptörvényben rögzítette, hogy az anya nő, az apa férfi, továbbá szigorította az örökbefogadás szabályait. A kormány harca a meleg nevelőszülők ellen nem mellesleg az örökbefogadásra váró gyerekek esélyeit is nagyban rontja arra, hogy szerető családban nőhessenek fel.

Máris kitolnak a meleg örökbefogadókkal a Háttér Társaság szerint

Pedig még nem is lépett életbe az új törvény.

A nagykövetek közös képének forrásaként a spanyol nagykövetséget jelöli meg az alapítvány. Az Embajada de España en Hungría már többször jelezte, hogy kiáll a szivárványcsaládok mellett. Egy hete például ezt írták:

Spanyolország üdvözli a diverzitást. A családtagok fejlődésében  nagyobb szerepet játszik a családi kapcsolatok minősége, mint magának a családnak az összetétele.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kínai hadsereg hackerei támadtak meg kétszáznál több japán nagyvállalatot

A kínai hadsereg hackerei támadtak meg kétszáznál több japán nagyvállalatot

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

Az Apple lecseréli az iPhone-ok képernyőjét – és jó eséllyel mindenki más megy majd utána

Az Apple lecseréli az iPhone-ok képernyőjét – és jó eséllyel mindenki más megy majd utána