szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Cirmi állítólag több órát töltött a magasban, de szerencsére nem szenvedett áramütést.

Egy macska felmászott egy hétméteres fa villanyoszlopra egy zártkertben Békéscsabán és ott rekedt. A bejelentésre az MVM Démász két munkatársa vonult ki, akiknek sikerült lehozniuk az állatot – írta a Nemzeti Közművek a Facebookon.

„Állatbarát munkatársaink a békési körzet készenlétes szerelőcsapataként kosaras autóval érkeztek meg a külterületi címre, ahol a kisfeszültségű hálózat kikapcsolása után egy sikeres mentőakcióval kimentették Cirmit a felettébb veszélyes helyzetből – a cica, a gazdája és a szomszédok nagy örömére - írták a közösségi oldalon.

Hozzátették, hogy a macska állítólag több órát töltött a villanyoszlop kereszttartóján, áramütést szerencsére nem szenvedett.

Kollegáink esetet követő beszámolójából kiderült, hogy amikor elköszöntek a helyszínen megjelent ügyfeleinktől, Cirmi, mint aki jól végezte dolgát, gazdájával nyugodtan, elégedetten hazasétált"

írta a a Nemzeti Közművek.

Macskajaj avagy, hogyan mentették meg Cirmit az MVM Démász villanyszerelői? Ez a hét is úgy kezdődött, mint a többi....

Közzétette: Nemzeti Közművek – 2021. május 6., csütörtök

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!