Tetszett a cikk?

Az euró 269,00 forinton nyitott hétfőn a bankközi devizapiacon, és a kereskedés első félórájában nem változott a jegyzése; a forint 4,7 százalékon állt a sáv erős oldalán.

Nyitás előtt, 8.30 órakor árnyalatnyival gyengébb helyzetben, 4,56 százalékon állt a forint a sávban, az eurót ekkor 269,25/70 forinton jegyezték.Pénteken a hivatalos kereskedés végén 267,00/267,50 forint volt az euró árfolyama, a forint ekkor 5,35 százalékon állt a sáv erős oldalán. A magyar valuta azután kezdett ismét gyengülni, hogy a péntek délutánra összehívott rendkívüli kormányszóvivői sajtótájékoztatón elmaradt a várt, költségvetési hiányt csökkentő intézkedések bejelentése. A sajtótájékoztató után 269,60-ra gyengült a forint az euróval szemben.A múlt hét utolsó két napján megindult piaci konszolidációt megtörte a várt költségvetési szigorítások elmaradása - mondják a kereskedők. A dollár árfolyama 221,00 forint körül volt, míg pénteken 16 órakor 220,10/90 forint volt az árfolyama. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán Merkelnek: „Amit kérsz tőlem, Angela, az az öngyilkossággal egyenlő”

Orbán Merkelnek: „Amit kérsz tőlem, Angela, az az öngyilkossággal egyenlő”

Orbán apja a Direkt36-nak: Drága, ne próbálkozzon, mert fogy a türelmem

Orbán apja a Direkt36-nak: Drága, ne próbálkozzon, mert fogy a türelmem

Koronavírus: 117 halott, 3929 új fertőzött

Koronavírus: 117 halott, 3929 új fertőzött