Tetszett a cikk?

A Videoton Holding Rt. nem kívánja támogatni az Arany Ászok Ligában szereplő székesfehérvári labdarúgócsapatot, részben azért, mert "az utóbbi idők fejleményei negatív színben tüntetik fel" a céget. A csapatot működtető társaság egyelőre hivatalosan semmit sem tud.

A Videoton Holding Rt. a focicsapatra szánt összeget át kívánja csoportosítani. Egy részét a városban működő más szakosztályoknak és a város tömegsportjának a segítésére, további részét a város, illetve a régió műszaki és innovációs szakmai kultúrájának emelésére kívánja fordítani. Erről a cég csütörtökön tájékoztatta az MTI-t.A cég szerint a döntéshez hozzájárult, hogy miközben tíz éve folyamatosan névadóként támogatja az együttest, azzal kapcsolatban "az utóbbi időben több alkalommal történtek olyan események, melyek a Videotont, mint névadó szponzort a közvélemény előtt negatív színben tüntették fel." A cég úgy gondolja, tekintettel "a Futball Clubnál történt tulajdonos váltásra", szerencsésebb, "ha az új struktúrában a Videoton pénzügyi közreműködése nélkül folytatódik" a klub tevékenysége, és "lehetőség teremtődik új névadó szponzor bevonására is".A Videotonnál az MTI érdeklődésére azt mondták, az ügyben csak Széles Gábor, a cégcsoport elnök-vezérigazgatója illetékes részletekkel szolgálni, őt azonban nem lehetett elérni.Gál László, a futballklubot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója a távirati irodától értesült a cég döntéséről, így egyelőre nem kívánta kommentálni a hírt.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Akadozik a K&H e-bank és mobilbank szolgáltatása

Akadozik a K&H e-bank és mobilbank szolgáltatása

Kétszáz fős illegális bulit számolt fel a rendőrség Kolozsváron

Kétszáz fős illegális bulit számolt fel a rendőrség Kolozsváron

Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül

Volt Spiegel-főszerkesztő: Európa a legjobb a világhatalmak közül