szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A szombati határidőig három cég adta be anyagát a Ferencváros Üllői úti ingatlanának értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázaton - tájékoztatott a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV).

Az MNV közleményében emlékezetet arra, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács határozata alapján ezúttal zártkörű pályázatot írt ki, s a felhívást január 25-én közvetlenül eljuttatta a 13 meghívott ajánlattevőhöz. 
   
A vasárnapi tájékoztatás szerint a megjelölt határidőre három pályázó - a Neuchatel Financial Ltd., az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. és a ECHO-Building  Ingatlanhasznosító Kft. - adta be anyagát.
   
"A beérkezett pályázati anyagok között van a pályázati kiírásban meghatározott formai feltételeknek megfelelő pályázat. Az értékelő bizottság várja az FTC-től a pályázatok sportszakmai koncepciójának értékelését, hogy a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács szerdai ülésén eredményt hirdethessen" - áll a közleményben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Nem enged a Fradi svájci kérője

A Neuchatel Financial Ltd. még nem döntött, hogy indul-e a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által a Ferencváros megvételére és Üllői úti ingatlanára hatodszor kiírt pályázaton.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Újra veszélybe került a Fradi eladása

Sallai József, a Ferencváros Üllői úti ingatlanjára korábban pályázó Neuchatel Financial Ltd. magyarországi képviselője pénteken bejelentette, hogy 2007 májusában megvették a klub részvényeit, így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szerinte jogtalanul írta ki az ingatlanra és a klub megvételére vonatkozó ötödik és hatodik pályázatot.

MTI Itthon

McCabe újra indul a Fradiért

Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, közülük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe, a Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul.

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Jövő héttől hatféle koronavírus elleni vakcina lesz elérhető Magyarországon

Jövő héttől hatféle koronavírus elleni vakcina lesz elérhető Magyarországon

A járvány miatt zárva tartó étterembe szállt be az MNB-elnök fiának barátja

A járvány miatt zárva tartó étterembe szállt be az MNB-elnök fiának barátja