szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács (MNV) érvényesnek és eredményesnek nyilvánította az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. ajánlatát, amelyet az FTC Üllői úti ingatlanára kiírt hatodik pályázatra nyújtott be.

Az MNV közleményében kitér rá, hogy „a Tanács határozatát követően az FTC feladata lefolytatni az Esplanade Kft-vel a tárgyalásokat a stadion felújítását, a részvénycsomag, valamint a létesítményhasználati jog adás-vételét illetően. Az MNV Zrt. haladéktalanul megkezdi az Esplanade Kft-vel az ingatlan adás-vételi szerződésének előkészítését. A szerződés aláírására az FTC és Esplanade között megkötendő három szerződés aláírását követően kerül majd sor".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

McCabe újra indul a Fradiért

Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére immár hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, közülük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe, a Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul.

MTI Itthon

Nem enged a Fradi svájci kérője

A Neuchatel Financial Ltd. még nem döntött, hogy indul-e a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által a Ferencváros megvételére és Üllői úti ingatlanára hatodszor kiírt pályázaton.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Újra veszélybe került a Fradi eladása

Sallai József, a Ferencváros Üllői úti ingatlanjára korábban pályázó Neuchatel Financial Ltd. magyarországi képviselője pénteken bejelentette, hogy 2007 májusában megvették a klub részvényeit, így a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szerinte jogtalanul írta ki az ingatlanra és a klub megvételére vonatkozó ötödik és hatodik pályázatot.

Meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője

Meghalt Kerezsán László, a DK pilisi önkormányzati képviselője

Kétszáz tonna veszélyes anyagot szállítottak el Kiskunhalasról

Kétszáz tonna veszélyes anyagot szállítottak el Kiskunhalasról

Az oroszok visszakérték, most mégis a magyarok vizsgálhatják be a szlovákoknak leszállított Szputnyik vakcinákat

Az oroszok visszakérték, most mégis a magyarok vizsgálhatják be a szlovákoknak leszállított Szputnyik vakcinákat