szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Londoni értékforgalmazók szerint a nyugat-európai részvénypiacok csütörtökön is folytatják útjukat lefelé a lejtőn, a Wall Street nagy szerdai visszaesését követve.

URLguru

További hasznos weblapokat szeretne a témában? Esetleg Ön osztana meg másokkal érdekes linkeket? Kattintson az URLguru.hu oldalra!

Az értékforgalmazók becslése szerint a londoni értéktőzsde irányadó mutatója, az FTSE-100 negyvenöt pont körüli veszteséggel kezdhet, a frankfurti értéktőzsde fő mutatója, a DAX-30 negyven pont körüli visszalépéssel indulhat.

A New York-i tőzsdemutatók határidős jegyzései közül a New York-i értéktőzsde fő mutatójáé, a Dow Jones ipari átlagé csütörtök reggelre 20 ponttal 11 231 pontra emelkedett, a Nasdaq összetett mutatójáé 2,00 ponttal 1823,00 pontra csökkent, az S&P 500-asé 4,30 ponttal 1267,10 pontra gyarapodott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Siralmas hét után most bizakodnak a tőzsdék

Londoni értékforgalmazók szerint a nyugat-európai részvénypiacok pénteken több-kevesebb nyereséggel nyitnak a csütörtöki visszaesés kiigazításaképpen, de az egész napi kilátásokra nézve nem biztató, hogy az amerikai mutatók határidős jegyzései tovább esnek.

Gazdaság

Tovább kopnak a tőzsdeindexek

Londoni értékforgalmazók szerint a nyugat-európai részvénypiacok pénteken tovább esnek a gyenge profitkilátások, a pénzügyi piacok további bizonytalanságára figyelmeztető Fortis-tőkeemelés, a rekord közeli olajárak és a fölerősödött euró miatt.

MTI Gazdaság

Tőzsdék: ami tegnap adtak, ma elveszik

Londoni értékforgalmazók szerint a nyugat-európai részvénypiacokon csütörtökön elveszthetik az előző üzleti napon szerzett nyereségeiket, mivel az olajár mérséklődése nyomást gyakorol az energetikai cégekre.

MTI Gazdaság

Keserű napra számítnak a tőzsdék

Londoni értékforgalmazók szerint a nyugat-európai részvénypiacok szerdán újabb veszteségekkel tetézik a keddi visszaesést. Most különösen az autóipari részvények szenvednek, a vasérc árának gyors emelkedése miatt.

Kovács Zoltán bohócos mémmel reagált rá, hogy magyar műsorok is lesznek a német köztévén

Kovács Zoltán bohócos mémmel reagált rá, hogy magyar műsorok is lesznek a német köztévén

Az ellenzéki együttműködés kulisszatitkai: A "legnagyobb arcú" pártot próbálják megrendszabályozni

Az ellenzéki együttműködés kulisszatitkai: A "legnagyobb arcú" pártot próbálják megrendszabályozni

Úgy tűnik, mégsem kérelmezték az oroszok a Szputnyik V uniós engedélyezését

Úgy tűnik, mégsem kérelmezték az oroszok a Szputnyik V uniós engedélyezését