szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Pénzügyminisztérium vizsgálja, hogy jól működik-e a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, kell-e változtatni a szervezet működésén - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő arra a kérdésre, hogy igazak-e a vagyonkezelő vezetőjének menesztéséről szóló sajtóinformációk.

"Semmi különöset nem látok abban, ha egy pénzügyminiszter a hozzá tartozó intézményeket, szervezeteket időről-időre áttekinti, megvizsgálja, hogy minden rendben működik-e. Ez olyan, mint amikor az ember otthon a lakásában leveszi a könyveket a polcról, lefújja a port, aztán visszarakja, vagy valamit csinál vele" - fogalmazott Szollár Domokos a kormányszóvivői sajtótájékoztatón. A Pénzügyminisztérium azt vizsgálja, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő jól működik-e, kell-e valamit javítani, kell-e valamit változtatni rajta - tette hozzá.

A Népszabadság információi szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t érintő személyi döntéseket hoz a héten Oszkó Péter pénzügyminiszter. A lap hétfői száma szerint az sem elképzelhetetlen, hogy mennie kell Tátrai Miklós vezérigazgatónak. A napilap hétfői száma azt írta: a hét első felében találkozik majd Oszkó Péter és Tátrai Miklós, még azt megelőzően, hogy a miniszter nyilvánosságra hozná a vezérigazgató munkájának szakmai értékelését

A Népszabadság cikke szerint Tátrai Miklós leváltásához "kapóra jöhet", hogy Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója feljelentése nyomán az ügyészség megbízta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának közép-magyarországi regionális nyomozó hivatalát, hogy az MNV-nél tapasztalható számviteli szabálytalanságok ügyében nyomozást folytasson le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A héten meneszthetik a vagyonkezelő vezetőjét

A Népszabadság szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t érintő személyi döntéseket hoz a héten Oszkó Péter pénzügyminiszter: az sem elképzelhetetlen, hogy mennie kell Tátrai Miklós vezérigazgatónak.

Könnyített a kormány a közfoglalkoztatás feltételein

Könnyített a kormány a közfoglalkoztatás feltételein

Meglepő, micsoda élet zajlik egy autópálya feletti vadátjárón – videó

Meglepő, micsoda élet zajlik egy autópálya feletti vadátjárón – videó

Orbán Merkelnek: „Amit kérsz tőlem, Angela, az az öngyilkossággal egyenlő”

Orbán Merkelnek: „Amit kérsz tőlem, Angela, az az öngyilkossággal egyenlő”