szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Új kiadó gondozza a Marketing and Media szaklapot - olvasható a társaság közleményében, amely szerint a kéthetente megjelenő szaklap, valamint a hozzá tartozó www.marketingmedia.hu portál kiadói jogát a Médiahírek Kft. vásárolta meg az eddigi kiadótól, a Sanoma Budapest Zrt-től.

Az új kiadó - amelynek tulajdonosai egy pénzügyi befektető mellett az újság korábbi készítői - az eddigi szerkesztőséggel készítteti a lapot, a főszerkesztő az eddigi vezető szerkesztő, Simon Krisztián lett - közölték, hozzátéve, a cég nem tervezi, hogy átalakítaná az immár 13 éves múltra visszatekintő lapot.    

Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója egy márciusi interjúban beszélt arról az MTI-nek, hogy módosítja magyarországi portfolióját a társaság. "Az átalakítás azokat a kiadványokat érintheti, amelyek nem hoznak robosztus nyereséget, és nem látjuk, hogy ez két-három éven belül változna" - közölte, s hozzátette, ennek alapján mintegy hetven médiumuk kevesebb mint 10 százaléka lehet bármilyen módon érintett az ügyben. Ebben a kérdésben a Sanoma Budapest "igencsak kreatív" - jegyezte meg, hozzátéve, nem zárkóznak el sem eladástól, sem vegyes vállalat alapításától, sem attól, hogy kiszervezzék a kiadói tevékenységet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

A Józsefvárosba költözik a Ringier

Az év végén a Corvin Sétány egyik irodaépületébe költözik a Ringier Kiadó Kft. - tájékoztatta a most Zuglóban működő társaság szerdán közleményben az MTI-t.

MTI Itthon

Pink: női portált indított a Ringier

Pink.hu néven női portált indított a Ringier Kiadói Kft. - tájékoztatta Czövek Hajnalka, a társaság női és ifjúsági divíziójának igazgatója szerdán az MTI-t.

MTI Gazdaság

Kivásárolja a Ringier a Bauer kiadót

Kivásárolja a Bauer Media Groupot az eddig ötven-ötven százalékban tulajdonolt Euromedia kiadóból a svájci Ringier AG - közölte a vevő magyarországi cége.

MTI Sport

Új sporthavilap indul

Havonta jelentkező lapot indít Nemzeti Sport Magazin címmel a Ringier Kiadói Kft.; az első szám ezen a héten kerül a standokra - közölte a társaság szerdán.

MTI Gazdaság

A magyar médiapiac 2012-re túl lesz a válságon

A Sanoma Budapest arra számít, hogy 2012-re állhat helyre a hazai médiapiacon a válság előtti környezet, azaz a korábbi növekedés, fogyasztásbővülés, és szűnnek meg a mostani ingadozások – közölte Szabó György, a finn médiabirodalom magyarországi cégének vezérigazgatója.

MTI Itthon

Mégsem lesz vasárnapi Népszabadság?

A Napi Gazdaság értesülése szerint mégsem lesz vasárnapi Népszabadság: a Ringier Kiadó Kft., mint a Népszabadság Zrt. kétharmados tulajdonosa, eláll attól a szándékától, hogy ősztől elindítsa a napilap vasárnapi kiadását.