szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Olyan, néhány oldalas anyagot vitt be a költségvetést tárgyaló szerdai kormányülésre Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, amelyben nem voltak számok - tudta meg az Origo.

Miközben Szijjártó Péter, Orbán Viktor szóvivője szerdán azt közölte, hogy a kormány első olvasatban megtárgyalta és elfogadta a 2012-es költségvetési előterjesztést, az Origo több forrásból is úgy értesült, hogy csak pár oldalas általános összefoglalót vitt a költségvetésről a kormány elé szerdán Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, de a konkrét számok nem szerepeltek a dokumentumban. Nemcsak az anyagból, de még Matolcsy beszámolójából sem derültek ki még a főbb számok sem, vagyis az, hogy mennyi bevétele lesz jövőre az államnak és mennyi pénzt oszt szét - írja a lap, amely szerint nagyon rosszul áll a büdzsé összerakása, az NGM-ben a hétvégén is gőzerővel folyik a munka, hogy hétfőn vagy kedden a kormány már értékelhető állapotú szöveget kapjon. A Költségvetési Tanácsnak már meg kellett volna kapnia a költségvetés tervezetét a kormánytól, de nem volt mit - teszik hozzá.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán Viktor nem fizet a Facebooknak hirdetésekért

Orbán Viktor nem fizet a Facebooknak hirdetésekért

Szabálytalanságot gyanítanak, a GVH vizsgálatot indított Gődény videói miatt

Szabálytalanságot gyanítanak, a GVH vizsgálatot indított Gődény videói miatt

Már a svéd egészségügyi hatóságok is szigorúbb ajánlásokat fogalmaztak meg

Már a svéd egészségügyi hatóságok is szigorúbb ajánlásokat fogalmaztak meg