szerző:
MTI/Népszava
Tetszett a cikk?

Az eddigi adósmentő intézkedésekkel összesen 384 434 adóson segített az állam, ami mintegy 20 és fél milliárd forintjába került a költségvetésnek – írja a Népszava.

A lap pénteki cikke szerint ez a Szili Katalin országgyűlési képviselő nemzetgazdasági miniszterhez címzett írásbeli kérdésére adott válaszból derült ki.

Ebben Orbán Gábor, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára arról is tájékoztatott, hogy 2012-ben 234, árverést követő kilakoltatás történt, ami az összes kilakoltatás 25 százaléka, azaz az emberek többségében nem devizahitel-tartozás miatt veszítik el lakásukat. 

A végtörlesztéssel 170 ezer család szabadult meg a devizahitelétől, így piaci árfolyamon 1355 milliárd forint értékű szerződést zártak le – ismerteti az újság.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biden hivatalosan is megnyerte az elnökválasztást Michiganben

Biden hivatalosan is megnyerte az elnökválasztást Michiganben

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok

Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok