szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Adminisztrációs hiba miatt térítették meg a minisztérium vezetőinek banki költségeit. A túlfizetést a következő havi bérükből levonják - közölte az Emmi.

Belső vizsgálaton derítette ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), hogyan utalhattak át olyan jutattást a minisztérium vezetőinek, amely a törvény szerint már nem jár nekik - írta a VS.hu.

A vezetőknek a számlavezetési díjat komepenzálták, holott a bankadó miatt megnövekeddett költségek megtérítését a kormány már tavaly megszüntette.

A vizsgálat kiderítette, hogy a nettó 5895 forintot adminisztrációs hiba miatt utalták át. Az érintettektől a pluszpénzt a következő fizetésükből levonják - írta a hírportálnak az Emmi.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!