szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megemlegetjük a szombati nagybevásárlást: akárhova mentünk, hosszú félórákat töltöttünk a kasszák előtt kígyózó sorokban, miután átküzdöttük magunkat a polcok között hömpölygő tömegen. Ön hogyan birkózik meg a vasárnapi boltzárral? Segítsen a tapasztalatok összegyűjtésében, mi pedig jövünk önnek egy cikkel!

Szombaton a kolléga elugrott a maglódi Auchanba, hogy elintézze a heti nagybevásárlást (ha már vasárnap nem lehet), és tátva maradt a szája. Persze, arra számított, hogy a szokásosnál többen lesznek, de arra nem, hogy minden kassza előtt legalább 10-15 méteres sor fogadja, ami sehogy nem tudott apadni, a polcok között nyüzsgő tömeg folyamatosan újratermelte.

A másik munkatársunk sem járt jobban, ő a Fogarasi úti Tescóban próbálkozott, szintén szombaton. Ott is bolondok háza volt, teljes kapacitással működtek a kasszák, de még így is sokan feladták, inkább nem várták ki, amíg sorra kerültek volna. Node, kitartó a kolléga, és a nagybevásárlás végeztével átugrott a szomszédos OBI-ba, virágokért. Ott is olyan tömeg fogadta, mintha a kereskedelem teljes felfüggesztésére készültek volna a zuglóiak: minden kassza üzemelt, ennek ellenére mindegyik előtt 20 méteres volt a sor, és kollégánk csak 40 perc után került sorra.

©

És így jártunk még sokan a szerkesztőségből. Egyik kollégánk egy VIII. kerületi Lidlben nem tudott lépni szombaton, és miközben kosarával a tömegben piruettezett, arra gondolt, hogy annyit biztosan elért a kormány ezzel a vasárnapi boltzárral, hogy fejlődik a magyarok mozgáskoordinációja, legalább megtanulják kerülgetni egymást. Egy negyedik munkatársunkat a Váci úti Tesco erősítette meg abban, mekkora ötlet volt, hogy a vasárnapi boltzár miatt inkább online vásárol, ha uborkáról, ha kredencről lesz szó.

Ön is hasonló tortúrán ment keresztül szombaton? Vagy más napon is alkalma nyílt elvégezni ezt a jellemfejlesztő tréninget? Egyáltalán, hogyan birkózik meg a vasárnapi boltzárral? Segítsen nekünk a tapasztalatok össszegyűjtésében és kattintgassa végig ezeket a szavazásokat, vagy ha bővebb beszámolója lenne, írjon az [email protected] címre! Köszönjük!

Kérjük, a leginkább találó választ jelölje be!


Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a hvg gazd Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Plusztartalmakat is talál!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

Életjelet adnak a mozik Amerikában: tarol a Godzilla Kong ellen

20–25 százalékkal is drágulhat a hús

20–25 százalékkal is drágulhat a hús

Akár havi több mint százezer forintot is elköltenek a családok a gyerek fejlesztésére

Akár havi több mint százezer forintot is elköltenek a családok a gyerek fejlesztésére