szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Segítsen megtalálni a legfurcsább, legviccesebb vagy legunalmasabb figyelmeztetést, emlékeztetőt, amivel a cégek nevelgetik a dolgozóikat! Vagy panaszkodja ki magát végre, milyen minden hülyeségre jó fejet vágni!

MOJÓKÖVI (vagyis mosoly, napot kívánok, szönöm szépen, viszontlátásra) – ezt a mozaikszót fotózta le a 444.hu olvasója Budapesten a Kolosy téri CBA egyik pénztáránál. A bolt vezetősége ezzel igyekszik emlékeztetni a pénztárosait, hogy kedvesen bánjanak a vevővel.

Ilyenekbe más boltokban, más cégeknél is gyakran belebotlunk. Segítsen nekünk megtalálni a legfurcsább, legviccesebb, vagy éppen a legunalmasabb figyelmeztetést, amivel a cégek nevelgetik a dolgozóikat! Kérjük, fotózza le, és küldje el nekünk, ha lát ilyet, erre a címre: [email protected], mi pedig készítünk egy összeállítást a legjobbakból.

Vagy írja meg nekünk, milyen így dolgozni, ha éppen olyan dolgozó, akinek nap mint nap meg kell felelnie egy ilyen előírásnak, és jó fejet kell vágnia a legnehezebb ügyfelekhez, vásárlókhoz is! De ha éppen olyan vezető (volt), aki el tudná magyarázni az ilyen látványosan kirakott céges emlékeztetők okait, értelmét, kérjük ön se fogja vissza magát!

Köszönjük!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A világlapok címoldalain Szájer József botránya

A világlapok címoldalain Szájer József botránya

Kis híján elsírta magát a keze láttán a horrorbalesetet szenvedett F1-es versenyző

Kis híján elsírta magát a keze láttán a horrorbalesetet szenvedett F1-es versenyző

Szupermenő lett ez a vadonatúj 2020-as Moszkvics

Szupermenő lett ez a vadonatúj 2020-as Moszkvics