szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Főként személyi és stratégiai változások történtek és vannak folyamatban a Bónusz Brigádot működtető Skoopy Kft.-nél. Többek között új operatív igazgató került a közösségi vásárlással foglalkozó cég élére, de a két alapító továbbra sem megy nyugdíjba. Mindemellett új projektek is szerepelnek az elképzelések között.

A cég operatív irányítását szerdán Donáth Fruzsina vette át, aki négy évig irányította a Mall.hu-t. Vezetése alatt az online pláza másfél milliárdos forgalma közel tízszeresére növekedett – írja a Világgazdaság. A lap információi szerint a Bónusz Brigádot működtető Skoopy Kft. alapítói, Heller Gábor és Kaprinay Zoltán továbbra is maradnak a társaságnál: Heller kreatív igazgatóként, Kaprinay pedig stratégiai vezetőként folytatja pályafutását.

 

©

A tulajdonosok a váltást leginkább azzal indokolták, hogy több új projekt is szerepel az elképzeléseik között. Az új kezdeményezések közül egyesek már az ősszel, míg mások az elkövetkezendő években indulhatnak. A cég profiljából adódóan ezek többnyire az e-kereskedelemmel lesznek összefüggésben, de ugyanúgy van bennük nyitottság és kezdeményezőkészség az offline világ felé is.

Az új operatív igazgatóval most elsősorban a 2015 végén indított Gooodot nevű szolgáltatásukra koncentrálnak. A kezdeményezés lényege, hogy rajta keresztül baráti társaságok, munkahelyi kollektívák és családok is gyűjthetnek pénzt meglepetésekre, ugyanakkor maguk a felhasználók is kezdeményezhetnek gyűjtést ismerőseik körében arra, amit szeretnének megkapni például születésnapjukra vagy karácsonyra.

A 2010-ben alapított Bónusz Brigád többek közt tavaly lebonyolított 3,6 milliárdos forgalmával a magyar online kereskedelmi piac egyik meghatározó szereplője. A GKI Digital 2015-ös felmérése szerint bevétele alapján a Bónusz Brigád az öt évnél fiatalabb online üzletek között a második, a magyar tulajdonosú webshopok közt a harmadik, míg az öt éve létező márkák közt az első webshop lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!