szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Heidi Klum német modellt szervezte be a diszkontlánc, de nem csak reklámarcnak.

Új babérokra tör a Lidl: a német diszkontlánc Heidi Klum ruháit fogja forgalmazni üzleteiben. A német szupermodell kreációinak felbukkanása a húspult mellett nem csak a Lidl kategóriájában kapcsolja újabb fokozatba a versenyt, de kellemetlenül érintheti a fast fashion láncokat is. Például a H&M-t, amelynek rendszeresen találni a kollekciójában hírességek által tervezett darabokat is – természetesen az átlagosnál magasabb áron.

Valószínűsíthető, hogy a Heidi Klum-kollekció árát sem a legalsó kategóriába lövi majd a Lidl. Igaz, ez nem feltétlenül idegen a diszkont üzletpolitikájától, hiszen luxusélelmiszereket – például homárt – még a magyarországi boltokban is vásárolhatunk.

A topmodell beszervezésének időpontja sem lehet véletlen: a kollekciót nagyjából akkor kezdik forgalmazni, amikor a Lidl megnyitja első üzleteit az Egyesült Államokban. Heidi Klum nem csak Európában, de az óceán túlpartján is ismert, ráadásul nem csak modellként, de üzletasszonyként is. A Forbes korábban 20 millió dollárra becsülte a 44 éves modell jövedelmét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Bencze Izabella, a CÖF egyik alapítója

Meghalt Bencze Izabella, a CÖF egyik alapítója

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat

Olyat is számon kérnek majd a történelem érettségin, ami nincs a kerettantervben sem

Olyat is számon kérnek majd a történelem érettségin, ami nincs a kerettantervben sem