szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem volt meglepetés, de hirtelen jött az elbocsátási hullám.

Ahogy korábban megírtuk, alkalmazottainak jelentős részét elbocsátotta Hosszú Katinka és Shane Tusup közös cége, az Iron Corporation Kft. Egyiküket most sikerült megszólaltatnia a Zoom.hu-nak.

Elmondása szerint az úszó és edző-férje nem személyesen vált meg a dolgozóktól, a hírt a cég ügyvezetője és személyzetise közölte velük. Ezt ugyanakkor ők nem vették zokon, mert bár Hosszúék régebben sokszor megfordultak a cégnél és személyes kapcsolatban voltak az alkalmazottakkal, mostanában kevésbé volt ez jellemző.

Az elküldött dolgozó szerint Hosszúék tisztességesek voltak velük, megadták nekik a 30 napos felmondási időt. Addig járnak be a céghez, amíg akarnak, és nagyjából olyan ajánlólevelet írnak nekik, amilyet kérnek. Általában is segítenek a munkakeresésben.

Számítottak rá a dolgozók, hogy elbocsátják őket, mégis úgy érzik, hirtelen jött a dolog. Az Iron Lady Arcanum képregényt készítő csapat például elvarrta volna a szálakat a történetben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A lemondó sms ellenére elment az oltópontra, és megkapta az AstraZenecát egy budapesti férfi

A lemondó sms ellenére elment az oltópontra, és megkapta az AstraZenecát egy budapesti férfi

Őrizetbe vették a Hír Tv svédországi tudósítóját

Őrizetbe vették a Hír Tv svédországi tudósítóját

Eltűnik a Váci utca ikonikus épülete

Eltűnik a Váci utca ikonikus épülete