szerző:
hvg.hu

Főleg férfiaknak jut a viseletből.

Negyedmilliárd forintért rendelt a MÁV farmerruhákat és hozzá tartozó ingeket, blúzokat, nyakkendőket és kendőket – a megbízás a Közbeszerzési Értesítő legfrissebb számában olvasható. A formaruhákat a Pro-Team Nonprofit Kft. gyárthatja le, a nyíregyházi cég megváltozott munkaképességű munkatársakkal készíti a ruhadarabokat.

Sotus Attila István mozdonyvezető a MÁV új formaruhájában a budapesti Keleti pályaudvaron 2016. augusztus 11-én. A farmerből készült ruhát kizárólag a mozdonyvezetők számára készítették
©

Az állami vasúttársaság több ezer férfi nadrágot, dzsekit és térdnadrágot rendelt farmerből, de 13 nő is kap a formaruhából. Összesen 20475 ruhadarab készül nettó 234 millióért, ezenkívül 5400 nyakkendő és 3400 kendőt rendelt a MÁV további 20 millióért.

A Pro-Team a fővárosi Kézmű Nonprofit Kft. mellett rendszeres beszállítója a vasúttársaságnak, farmerokat utoljára két éve gyártott a számára, akkor 210 millió forint értékű közbeszerzést nyertek. A mostani beszerzés több mint 20 millióval többe kerül, mint a 2016-os szerződés módosított összege.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!