szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A botrányos szétválás következtében összeomolhat a Hosszú-Tusup cégbirodalom - írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup nemrég kipattant szétválási botránya nyomán tegnap (miután Tusup nyílt levelet írt Hosszú félrelépéséről) elérhetetlenné vált Hosszú félmilliónál több követővel rendelkező Facebook-oldala. Az úszó ugyan arról írt az Instagramon, hogy Tusup törölte az oldalt, elképzelhető, hogy törlésről nincs szó, csak elrejtették a felhasználók elől, ennek ellenére ez is súlyos veszteséget jelenthet az úszónak. A szétment pár magánéletét kiteregeti a nyilvánosság elé, üzleti vállalkozásairól azonban titkolózik.

A Bors által megszólaltatott egyik bennfentes most úgy nyilatkozott: "Ezzel a húzással Tusup beindította a kereskedelmi háborút. Hiszen az egész gazdasági vállalkozás mögött ő állt, Hosszú képtelen lenne egyedül irányítania egy ekkora, több százmillió forintos birodalmat." A saját márkás termékeik árán már tegnap meglátszódtak a válság jelei. Az Arénánál 50 százalékkal leárazták az Iron Lady termékeket, márpedig eléggé szokatlan a nyári időszakban a fürdődresszek akciója - írja a bulvárlap.

A Bors úgy tudja, a klub körül is egyre nagyobbak a gondok. "Amióta menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. Hosszú az irodába és a klubba is barátnőit tette be, akik alkalmatlanok a feladatok ellátására. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul a kicsiken is látom, egyre jobban csalódnak példaképükben, Katinkában" – fogalmazott a lapnak az egyik szülő.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
50 új településen kapcsolták fel a negyedik mobilszolgáltató adótornyait

50 új településen kapcsolták fel a negyedik mobilszolgáltató adótornyait

A CSU elnöke szerint meg kell szüntetni a Fidesz néppárti tagságát

A CSU elnöke szerint meg kell szüntetni a Fidesz néppárti tagságát

Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén

Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén