szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A botrányos szétválás következtében összeomolhat a Hosszú-Tusup cégbirodalom - írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup nemrég kipattant szétválási botránya nyomán tegnap (miután Tusup nyílt levelet írt Hosszú félrelépéséről) elérhetetlenné vált Hosszú félmilliónál több követővel rendelkező Facebook-oldala. Az úszó ugyan arról írt az Instagramon, hogy Tusup törölte az oldalt, elképzelhető, hogy törlésről nincs szó, csak elrejtették a felhasználók elől, ennek ellenére ez is súlyos veszteséget jelenthet az úszónak. A szétment pár magánéletét kiteregeti a nyilvánosság elé, üzleti vállalkozásairól azonban titkolózik.

A Bors által megszólaltatott egyik bennfentes most úgy nyilatkozott: "Ezzel a húzással Tusup beindította a kereskedelmi háborút. Hiszen az egész gazdasági vállalkozás mögött ő állt, Hosszú képtelen lenne egyedül irányítania egy ekkora, több százmillió forintos birodalmat." A saját márkás termékeik árán már tegnap meglátszódtak a válság jelei. Az Arénánál 50 százalékkal leárazták az Iron Lady termékeket, márpedig eléggé szokatlan a nyári időszakban a fürdődresszek akciója - írja a bulvárlap.

A Bors úgy tudja, a klub körül is egyre nagyobbak a gondok. "Amióta menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. Hosszú az irodába és a klubba is barátnőit tette be, akik alkalmatlanok a feladatok ellátására. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul a kicsiken is látom, egyre jobban csalódnak példaképükben, Katinkában" – fogalmazott a lapnak az egyik szülő.

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!