szerző:
Lengyel Miklós
Tetszett a cikk?

A Microsoft alapítójának és feleségének pontos terve van arra, hogyan kellene beoltatni a világot.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

"A világ annak alapján emlékezik majd ránk, amit most teszünk a világjárvány ellen" – jelentette ki Melinda Gates a Forbes kongresszusán.

A Gates házaspár 350 millió dollárt költött a koronavírus-világjárvány elleni harcra. Bill Gates fájlalta, hogy az USA nem játszik vezető szerepet ebben a harcban. A házaspár azt hangsúlyozta, hogy céljuk: ne azok kapják meg az életmentő oltást, akik ezért a legtöbbet tudnak fizetni, hanem azok, akik erre a legjobban rászorulnak. A gond azonban nem csak a pénz: épp a szegényebbek körében él nagyon sok előítélet a modern orvostudománnyal kapcsolatban, ezért nem lesz könnyű sikerre vinni egy világméretű oltási kampányt.

Rámutattak arra, hogy a Covid-19-járvány aránytalanul sok áldozatot követelt az etnikai kisebbségek soraiban. Bill Gates szerint ezért az Egyesült Államokban a feketéknek és az indiánoknak kell először megkapniuk a védőoltást. Hozzátette: sajnálja, hogy az USA kormánya nem játszik vezető szerepet a járvány elleni küzdelemben. Továbbra is támogatja a WHO-t, melyet Trump a kínaiak eszközének nevezett, és felfüggesztette az USA tagságát. "Az európai vezetők megpróbálják pótolni az USA vezető szerepét, de ez kevés" – véli Bill Gates.

Bill Gates – szakértők véleménye alapján – úgy látja, hogy a nyájimmunitás megszerzése érdekében az emberiség 80%-át be kell oltani. Legelőször az egészségügyi dolgozókat kell megvédeni – jelentette ki Melinda Gates. Ez mintegy 60 millió embert jelent világszerte. Azután pedig meg kell keresni azokat a népcsoportokat, melyeket a járvány eddig a legjobban érintett, és nekik kell juttatni oltóanyagot – függetlenül attól, hogy milyenek az anyagi lehetőségeik.

Az amerikaiak egyharmada nem biztos abban, hogy be akarja-e oltatni magát. A fenntartásaik eloszlatására Bill Gates azt hangsúlyozza, hogy nincs reális választás: csakis így lehet helyreállítani azt az állapotot, hogy normálisan lehessen utazni, rendezvényeket tartani több ezer ember részvételével.

A Microsoft alapítójaként a világ ma második leggazdagabb embereként és filantróp milliárdosként ismert Bill Gates oltáspárti üzenetei idén nagyon sok embert megérintettek, ám jobbára épp azokat összeesküvéselmélet-hívőket, akik a Sátánt, vagy egyenesen Soros Györgyöt látják benne. Erről ebben a cikkben írtunk bővebben:

(null)

(null)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!