szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A válásuk részleteiről nem kívántak nyilatkozni, azt írják, hogy közös döntést hoztak.

Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla – közölte maga az üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg – tették hozzá.

©

Az érintettek a válásuk részleteiről nem kívánnak nyilatkozni, és kérik a sajtó képviselőit magánéletük tiszteletben tartására – áll a közleményben.

Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla 1986 óta házasok, három gyerekük van, Lőrinc, Beatrix és Ágnes.

Nemrég a Forbes magazin összegyűjtötte a 25 legnagyobb magyar családi vállalkozást, ezen a listán az első helyen Mészáros Lőrinc és családja cégcsoportja, vagyis az Opus Global, a Talentis Group, a Talentis Agro, a Status Capital és a Fejér B.Á.L. vállalatok alkotta halmaz végzett. A csoport becsült értéke meghaladja a 252 milliárd forintot.

A birodalom alapítása 2001-re datálható a Mészáros & Mészáros Kft. létrehozásával (ma az Opus leányvállalata). A cégcsoport központja Orbán Viktor miniszterelnök szülőfaluja: Felcsút.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Duma Aktuál: Kérdésekkel provokálnánk a minisztert, közben saját párttársai szívatják

Duma Aktuál: Kérdésekkel provokálnánk a minisztert, közben saját párttársai szívatják

Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat

Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat

Pucér putyint ültettek arany wc-re a prágai orosz nagykövetség előtt

Pucér putyint ültettek arany wc-re a prágai orosz nagykövetség előtt