szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Sofitel szállodát felújítják.

Pénteken bezár a Sofitel Budapest – számolt be a cég hétfőn. A közlemény szerint felújítás kezdődik az ötcsillagos szállodában, ami előreláthatólag 24 hónapot fog igénybe venni, és addig a hotel teljes területe és szolgáltatása zárva lesz.

A hotel az Indotek Group tulajdonában van, a hónap elején az Index írt arról, hogy a felújítás előtt csoportos létszámleépítést hajt végre a cég. Az Indotek egy éve vette meg a Lánchíd pesti hídfőjénél álló luxusszállodát, a cégcsoport feje egyébként Jellinek Dániel ingatlanmágnás, Magyarország egyik leggazdagabb embere.

„Van olyan, hogy az ember elvből nem csinál meg valamit, akkor sem, ha az a legjobb üzlet"

Nincsenek politikus barátai, soha nem indult közbeszerzésen, akkor vásárol, amikor mások eladnak, a vagyonát jótékonykodásra szánja - mondja Jellinek Dániel ingatlanmágnás, Magyarország egyik leggazdagabb embere, az Indotek cégcsoport feje.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gyenis Ágnes Vállalkozás

Magyar nagybefektető a Sofitel Hotelben

A Lánchíd pesti hídfőjénél álló Sofitel luxusszállóval bővíti ingatlanportfólióját az Indotek-csoport. Szakértők szerint a vételár mintegy 100 millió euró, azaz 30 milliárd forintnál is több.

Pénzt kapnak a román háziorvosok, ha rábeszélnek valakit a koronavírus elleni védőoltásra

Pénzt kapnak a román háziorvosok, ha rábeszélnek valakit a koronavírus elleni védőoltásra

Az ingatlanbiznisz a nemzeti hagyománynál is fontosabb a Fidesznek

Az ingatlanbiznisz a nemzeti hagyománynál is fontosabb a Fidesznek

Marabu Féknyúz: "A képébe vágtam ennek az Obamának"

Marabu Féknyúz: "A képébe vágtam ennek az Obamának"