szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Többen is problémásnak látták, hogy az izrael által megszállt területet alig oltják, miközben százezret szórtak volna szét a szövetséges országok között.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Izrael leállítja a programot, aminek keretében koronavírus-vakcinákat terveztek küldeni a Netanjahu-kormánnyal baráti viszonyt fenntartó államoknak a diplomáciai támogatásért cserébe - írja a Reuters.

A program befagyasztásáról Beni Gantz védelmi miniszter számolt be csütörtökön, miután többen is kifejezték nemetszésüket az ötlettel kapcsolatban: a kormány úgy akart többek közt Magyarországnak is oltásokat adni, hogy az izraeli megszállás alatt lévő palesztin területekre néhány ezer adagot küldtek összesen.

A jó viszony jeleként százezer vakcinát osztott volna szét a világban 19 szövetséges ország között, ebből egyedül Honduras járt jól, ott ugyanis már meg is kapták őket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Videó: Kiadta a stúdió a Mortal Kombat-film első 7 percét

Videó: Kiadta a stúdió a Mortal Kombat-film első 7 percét

A kockaház a második legkeresettebb ingatlantípus ma Magyarországon

A kockaház a második legkeresettebb ingatlantípus ma Magyarországon

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás

Jöhet az egydózisos Szputnyik oltás