szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

David Valaer amerikai magántőke befektető kalapács alá küldte a Washington államban található házát, melynek legfőbb érdekessége az, hogy a szövetségi szabványoknak megfelelő leszállópálya, illetve egy hangár is van rajta. Az ingatlanért a tulajdonos 2,9 millió dollárt kér.

David Valaer amerikai magántőke befektető kalapács alá küldte a Washington államban található házát, melynek legfőbb érdekessége az, hogy a szövetségi szabványoknak megfelelő leszállópálya, illetve egy hangár is van rajta. Az ingatlanért a tulajdonos 2,9 millió dollárt kér – írja a Business Insider, mely fotókat is közölt az ingatlanról. Az 520 négyzetméteres ház egy 21 hektáros ingatlanon fekszik, így szinte garantált, hogy a látótérbe nem tolakodnak be a szomszédok építményei.

A ház összes szobájában majdnem a mennyezetig érnek az ablakok, ez biztosítja a páratlan kilátást a közelben található folyókra és hegyekre. A panoráma a teraszról is igen pazar, a hangulatot egy külső kandalló is csak fokozza. Az ingatlanon található egy istálló is, ahová a leendő tulajdonos szintén bekötheti majd a lovait. A pazar ingatlant a Valaer-házaspár azért adja el, mivel elválnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!