szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már egy ideje eladósorban van Celine Dion Floridában található luxusvillája, az énekesnő ugyanakkor minden bizonnyal nem bírja eladni az ingatlant, ezért is csökkent most az ár 62 millió dollárra.

Kénytelen volt árat csökkenteni Celine Dion, miután már egy éve nem tudja eladni floridai luxusvilláját – írja a Business Insider, mely képeket is közölt az ingatlanról. A Florida egyik szigetén található ingatlant a kanadai énekesnő 72,5 millió dollárért kezdte el árulni tavaly augusztusban, ám az ingatlanra azóta nem akadt vevő, az árat így most 62 millió dollárra csökkentették.

Az ingatlant 2005-ben vásárolta meg Celine Dion a férjével együtt 12,5 millió dollárért, majd a közelben álló házat további 8 millió dollárért vették meg. Ezek után kibővítették az ingatlant.

Az ingatlanról gyönyörű kilátás nyílik az Atlanti-óceánra, emellett a területen található egy vendégház is, illetve három különálló medence és egy golfpálya is.

Celine Dionnak emellett egy másik ingatlanja is eladó: a kanadai Québecben egy privát szigeten 29 millió dollárért árulja az ottani villáját. Ezt az ingatlant még 2012-ben hirdették meg, és még mindig eladó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!