szerző:
MTI/hvg.hu

A MSZP szervereiről érkezők rendszeresen töltenek le Fideszes kampányanyagokat - közölte Révész Máriusz, a Fidesz szóvivője arra reagálva, hogy Hiller István az ellenkezőjével állt elő a mai napon.

"Ahogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal, a mai napon is előfordult, hogy az MSZP számítógépeiről (például az IP 217.150.130.1 azonosítójú számítógépről) kampányanyagokat töltöttek le a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szerveréről." - áll Révész Máriusz  közleményében. 

A megszerzett anyagokkal a szocialisták rendszeresen visszaélnek - közölte a szóvivő, kijelentve, hogy az anyagokat lejáratásra használják fel.

Hiller István vádjait alaptalannak nevezte Révész Máriusz, aki szerint ezeknek egyetlen célja, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy az MSZP kampányközpontjának munkatársai számtalan alkalommal kíséreltek meg támadásokat az ellenzéki párt weboldala ellen.

A fideszfrakcio.hu internetes szerkesztőség ma esti közleményében az áll: az MSZP elnökének "minden alapot nélkülöző vádjaival szemben" az igazság az, hogy nyilvános internetes fórumokon napokon keresztül szerepelt az az információ, hogy a brain.relativ.hu honlapon megtalálhatók az MSZP nyilvánosságnak szánt kampányanyagai.

A szerkesztősége szerint "a fórumokon az is megjelent, hogy a honlapra való belépéshez szükséges,roppant titkos név az mszp, a roppant titkos jelszó pedig a pirosvirag". "Az interneten mindenki által elérhető névvel és jelszóval - miként ki tudja még hányan - mi is megnéztük, mi található az egyébként is bárki által látogatható honlapon" - írta a fideszfrakcio.hu.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

Fidesz-szerverről törtek be az MSZP-számítógépébe?

Hiller István szerint "alapos ok" van feltételezni, hogy február 3-án a Fidesz server.fidesz.hu azonosítójú számítógépes szerveréről hatoltak be az MSZP választási anyagaiba és vittek el onnan terveket, egyéni képviselőjelölti kreatív anyagok különböző változatait. Az MSZP elnöke sajtótájékoztatót tartott az esetről.

Álmodott már az egyik leggyakoribb álomfajtával? Ez lehet az oka

Álmodott már az egyik leggyakoribb álomfajtával? Ez lehet az oka

Idén sem emelik a közmunkások fizetését

Idén sem emelik a közmunkások fizetését

Viharos szél miatt adtak ki riasztást keddre

Viharos szél miatt adtak ki riasztást keddre

Jobb lesz itthon adózni a külföldi jövedelem után

Jobb lesz itthon adózni a külföldi jövedelem után

A rendőrség csinált egy alkalmazást, amellyel a hallássérültek könnyebben tudnak segítséget kérni

A rendőrség csinált egy alkalmazást, amellyel a hallássérültek könnyebben tudnak segítséget kérni

Rossz lábát műtötték meg, és csak akkor kapott kártérítést, amikor a médiához fordult

Rossz lábát műtötték meg, és csak akkor kapott kártérítést, amikor a médiához fordult