szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Népszavazást kezdeményez az indiai Apollo Tyres Gyöngyösre tervezett gumiabroncsgyára ellen a Fidesz helyi önkormányzati frakciója – tájékoztatta az MTI-t a frakció vezetője.

Az „Egyetért-e Ön azzal, hogy ne épüljön meg az indiai Apollo Tyres cég gumigyára Gyöngyösön?” kérdést tartalmazó íveket már leadták hitelesítésre a szocialista vezetésű város jegyzőjének – mondta Tatár László. Gyöngyös és Mátra környezete ugyanis annyira túlterhelt, hogy a térség nem visel el újabb szennyező forrást – tette hozzá a politikus.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Gyöngyös: jogosan rekedt meg a Fidesz népszavazási akciója

Egyelőre nem ért célt a Fidesz népszavazási kezdeményezése, amely a gyöngyösi kórház működtetésének privatizációja ellen irányult, a helyi jegyző ugyanis - egy immár jogerős bírósági ítélet szerint - nem hitelesítette az aláírásgyűjtő íveket. Az erről szóló döntésről maga a jegyző tájékoztatott szerdán.