szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az MDF Pest megyei elnöke, a párt országgyűlési képviselője súlyos betegség után, szombat éjjel hunyt el, 64 éves korában. Dragon Pált az MDF saját halottjának tekinti.

Dragon Pál több, egymást követő infarktus után életveszélyes állapotban került kórházba. Szombat éjjel hunyt el, 64 éves korában.

Dragon Pál 1996-tól volt az MDF tagja, a párt szentendrei szervezetében tevékenykedett. 2008-tól az MDF Pest megyei választmányának elnöke volt, 2009. február 14-én az MDF Boross Péter helyére választotta képviselőnek. 2009. március 23-tól az Országgyűlés ifjúsági, szociális és családügyi bizottságának tagja volt.  A 64 éves ügyvéd-politikus a szentendrei képviselő-testület tagja volt, az április 11-i országgyűlési választáson a 11. számú egyéni választókerületben indult képviselőjelöltként.

A nyolcvanas években kapcsolatba került ellenzéki körökkel, a Duna Kör tagja is volt. 1985-től a szamizdat folyóiratok - köztük a Beszélő - egyik terjesztője volt. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Az MSZP számít az LMP-s és az MDF-es szavazatokra

Az MSZP a második fordulóban számít az LMP-sek, az MDF-esek és az otthon maradottak szavazataira is. Lendvai Ildikó hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az LMP-vel kapcsolatban minden gesztusra és minden megoldásra nyitottak.

Új bringaútszakasz épül Budapest és a Balaton között

Új bringaútszakasz épül Budapest és a Balaton között

Ceglédi: Kedves Egyesült Ellenzék, nyissatok, ne lökjetek minket a Mi Hazánkhoz!

Ceglédi: Kedves Egyesült Ellenzék, nyissatok, ne lökjetek minket a Mi Hazánkhoz!

Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea

Kirúgta Frank Lampardot a Chelsea