szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elfelejtette bevallani minden jövedelmét Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos – hívta fel a figyelmet hétfőn a parlamentben egy LMP-s képviselő.

Valótlan adatokat tartalmaz és hiányos Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos vagyonbevallása – vetette fel és interpellált ez ügyben az országgyűlésben Ertsey Katalin, az LMP képviselője. Papcsák ugyanis – mint mondta – nem tüntette fel a Fővárosi Közgyűlés tiszteletdíját, sőt, a Bajcsy-Zsilinszky kórház felügyelőbizottsági tagságával járó juttatásokat sem, miközben ez utóbbi ülésein soha nem is vett részt.

Az interpellációra adott válaszában Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter elmondta, a kórház felügyelőbizottsági tagságát a kormánybiztos azért nem vallotta be, mert e tisztségéről hónapokkal ezelőtt lemondott, fővárosi képviselői tiszteletdíját azonban valóban csak később szerepeltette a dokumentumban. Papcsák Ferencet kedden nem sikerült elérnünk, hogy megkérdezzük, mi volt ennek a késedelemnek az oka.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A pátyi beruházást is vizsgáltatnák Papcsákkal a civilek

A törvényesség helyreállítását, illetve a termőföldek spekulatív céllal történő átminősítésének megelőzését kéri a Páty Nem Eladó Civil Összefogás abban az MTI-hez is eljuttatott levélben, melyet Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosnak címeztek.

MTI Itthon

Elszámoltatási kormánybiztossal rukkolt elő a kormány

Az elszámoltatásért felelős, azt koordináló kormánybiztost nevezett ki Papcsák Ferenc személyében a kormány háromnapos rendkívüli ülésének második napján - jelentette be Lovasberényben vasárnap a miniszterelnök szóvivője.

Visszavonja gázkamrázós írását Demeter Szilárd

Visszavonja gázkamrázós írását Demeter Szilárd

A Kulka név nem csak a színpadon, az orvostudományban is feledhetetlen

A Kulka név nem csak a színpadon, az orvostudományban is feledhetetlen

Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?

Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?