szerző:
Hírszerző/FH
Tetszett a cikk?

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a januárban, a pécsi gyermekklinikán meghalt négyéves dunafalvai kislány ügyében.

Az eset kapcsán a család ügyvédje júliusban rendőrségi feljelentést tett, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó veszélyeztetés miatt, ismeretlen tettes ellen.

A család álláspontja szerint a kislány oxigén-ellátását biztosító berendezés csöve szétcsúszott, s ezért legkevesebb tizenöt percig nem jutott oxigénhez, a gép vészjelzői pedig kikapcsolt állapotban voltak.

Bűncselekmény hiányában a rendőrség a napokban megszüntette a nyomozást. A család azonban nem fogadja el a döntést, ezért fellebbez ellene - írja a bama.hu.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?

Minek köszönheti Vaszily Miklós, hogy végrehajtóból tulajdonossá vált?

Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Éles lőszert is használtak a fehérorosz rendőrök a tüntetők ellen

Éles lőszert is használtak a fehérorosz rendőrök a tüntetők ellen