szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Egy ittas sofőr a padkának hajtott, és harminc métert repült, majd orral a földbe csapódott személyautójával, miután elhajtott az igazoltató rendőrök elől Tatabányán.

Nagy sebességgel hajtott személyautójával egy férfit, hétfő hajnalban, Tatabányán. Miután a rendőrök utolérték egy bekötőúton, a férfi már autója mellett állt előkészítve papírjait. Azonban a rendőrök megérezték, hogy alkoholt fogyasztott, ezért alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Mikor a járőrök közölték a sofőrrel, hogy mintavétel céljából a kapitányságra kell mennie velük, a férfi bepattant autójába, és elsodorva az egyik rendőrt, elhajtott a helyszínről.

Nem jutott azonban túl messzire, egy kereszteződésben az útpadkának hajtott, és autójával 30 métert repült, majd orral a földbe csapódott egy parkban, a bokrok között. A férfit a mentők kórházba szállították, a roncsot pedig a tűzoltók szedték ki a bozótból. A 28 éves férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmények miatt indítottak eljárást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lövöldözés volt egy francia oltópontnál, a támadó motorra pattanva elmenekült

Lövöldözés volt egy francia oltópontnál, a támadó motorra pattanva elmenekült

Jobb tévéket akar a Samsung, az LG-től rendelnének kijelzőt hozzá

Jobb tévéket akar a Samsung, az LG-től rendelnének kijelzőt hozzá

Pozitív önmagunk megtalálása a járvány legkeményebb hullámában

Pozitív önmagunk megtalálása a járvány legkeményebb hullámában