szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Járókelők üldözték, majd fogták el azt a 17 éves fiatalt, aki kirabolt egy idős asszonyt szerdán fényes nappal, Makón.

Az idős nő a postán felvett nyugdíjával tartott hazafelé, mikor a fiatal támadó kikapta biciklije kosarából a táskáját. Az asszony megpróbálta megakadályozni, hogy támadója elvigye a pénzét, ám erre a fiatalember fellökte őt. Az esetnek több járókelő is szemtanúja volt, a rendőrséget ők értesítették a történtekről. Egy kerékpáros a menekülő rabló után indult, s pár utcával arrébb, sikerült is feltartóztatni a fiatalt.

Az ekkor odaérkező rendőrök megbilincselték, majd előállították a fiatal rablót, akinél megtalálták az idős nő pénzét, menekülési útvonalán pedig a táskáját. A rendőrségen kiderült, hogy a 17 éves fiatalember néhány napja már rendőrkézre került. Akkor fokhagymalopásért indult ellene és társaival szemben eljárás. A fokhagymalopás után és a rablás után is azt vallotta a gyanúsított, hogy egy motorbicikli megjavítására próbált pénzt szerezni. A fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!