szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Másodszor is megszavazta az önfeloszlatást a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenk képviselő-testülete csütörtökön; akárcsak két hete, most is négyen támogatták az indítványt és hárman voksoltak ellene az ülésen, amelynek ez volt az egyetlen napirendi pontja.

Az először augusztus 4-én meghozott döntés megszavazói azzal indokolták álláspontjukat, hogy képtelenek együttműködni a településvezetővel, mert annak nem megfelelő a vezetői stílusa. Ivánkovics Ottó (Fidesz-KDNP) polgármester viszont úgy nyilatkozott akkor az MTI-nek: a testület a település közösségére nézve hibás döntést hozott, ennek hátterében pedig egyéni érdekek és ambíciók állnak. Ezért - közölte - él az önkormányzati törvény biztosította jogával, és ismét a testület elé terjeszti az ügyet.

A településvezető az ülés után az MTI érdeklődésére azt közölte: ismét versenybe száll a posztért, mert Nagycenkért kíván tevékenykedni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hagyomány, egy apró csavarral: így teheti különlegessé az ünnepi menüt!

Hagyomány, egy apró csavarral: így teheti különlegessé az ünnepi menüt!

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak