szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hétfői gyilkosság után a gödöllői Szent István Egyetem körlevelet küldött a diákoknak, hogy ne járjanak egyedül a környéken - számolt be a Blikk. Az Origo szerint a környéken fokozott a rendőri jelenlét.

Egy fiatal, 18 és 25 év közötti férfit keres a rendőrség a hétfői, domonyvölgyi gyilkossággal összefüggésben. A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint a fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfi fehér, hosszú ujjú pólót és világoskék farmernadrágot viselt. Arca borostás és egy sötét színű hátizsák is volt nála.

A Blikk rendőrségi információi szerint a férfitól DNS-mintákat találtak a Miskolc közelében elhagyott autóban. A rendőrség a honlapján közzétette a gyanúsított fantomképét is.

"Ismertem az áldozatot, egy sárga színű Opel Corsája volt. Az évfolyamtársaim szerint kikanyarodott az iskola elől, és várakozott a kocsisorban, amikor beszállt mellé a férfi. A kereszteződésnél nem a szokott útvonala felé tért le, hanem az ellenkező irányba" - mondta a Blikknek egy diák, aki szerint azóta rettegnek az egyetem női dolgozói és diákjai.

Az iskola vezetősége körlevélben figyelmeztette a hallgatókat a veszélyre, és azt kérték, hogy fokozott körültekintéssel, ha lehet, párokban vagy csoportokban közlekedjenek, amíg a rendőrség el nem fogja a tettest - írja a lap.

Az Origo egyik olvasója arról számolt be, hogy Gödöllőnél, az autópálya le- és felhajtóhoz több rendőrautót is kirendeltek, de Kerepesen is több, láthatósági mellényben lévő rendőr figyeli a forgalmat, feltehetően a gyilkosság gyanúsítottját keresik.

A rendőrségi tájékoztatás szerint hétfőn találták meg egy nő holttestét Domonyvölgynél. A megyei rendőrség emberölés bűntette miatt folytat eljárást, miután az orvos szakértő megállapította, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

Fülke: Az unióban még mindig nem szoktak hozzá Orbán tárgyalási technikájához

Legalább 300 ezren keresnek állást Magyarországon

Legalább 300 ezren keresnek állást Magyarországon

Kisebb havazás jön a hétvégén

Kisebb havazás jön a hétvégén