szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Fejleszti péntektől öt agglomerációs járatát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel javulhat Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Törökbálint és Diósd kiszolgálása - közölte a központ csütörtökön az MTI-vel.

Budakeszire a 22A járat mellett munkanapokon csúcsidőszakban a 22-es busz is közlekedik, a 222-es járatnak az üzemidejét, a 922-es éjszakai busznak pedig az útvonalát hosszabbítják meg.

A Hűvösvölgy és Nagykovácsi között közlekedő 63-as autóbusz menetrendje is módosul: a reggeli csúcsidőben, a 8 és 10 óra közötti időszakban, valamint fél három és fél hét között több buszt állítanak forgalomba, így a követési idő is csökken. Ezzel párhuzamosan a gyengén kihasznált hétvégi reggeli, déli és kora esti időszakban kevesebb busz közlekedik.

A diósdi önkormányzat kezdeményezésére munkanapokon délután a 13-as, 113-as és 113A buszok 12.20 és a 19.30 között a Budatétény vasútállomásról öt perccel később indulnak.

A Törökbálintot és Budaörsöt kiszolgáló 140-es buszokból munkanapokon reggel Budaörs felé három járat, délután Törökbálint felé négy járat Budaörsön a Baross utca helyett a Szabadság úton közlekedik 140i jelzéssel. A reggeli üzemkezdet budaörsi lakótelep végállomásról mindennap 6.20-ra módosul, az esti üzemzárás 15 perccel tolódik ki.

A Pécelre közlekedő 169E járatra a BKK február elsejét alacsonypadlós buszt is forgalomba ad.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meglepő területen tűnt fel az OTP-től váratlanul távozó felső vezető

Meglepő területen tűnt fel az OTP-től váratlanul távozó felső vezető

Baleset történt az M7-esen, torlódik a forgalom a Balaton felé

Baleset történt az M7-esen, torlódik a forgalom a Balaton felé

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft

A TikTok európai üzletágát is megvenné a Microsoft