szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Muskátlikat ültettek csütörtökön a Sirok-Bükkszék közötti közút kátyúiba. A bükkszéki polgármesterasszony az akciót figyelemfelhívásnak szánta, mert a rossz állapotú út visszaveti az idegenforgalmat is.

Zagyva Ferencnéhez naponta érkezik panasz a Bükkszékre vezető út tűrhetetlen állapotáról, amit főként a külföldiek kifogásolnak. Az elmúlt év decemberében adták át a Salvus gyógyvízéről híres község megaberuházását, az 1,3 milliárd forintból megépült fedett gyógyfürdőt, ahová sok vendéget várnak külföldről is. A siroki vár jelenti a másik vonzerőt, amit szintén az elmúlt évben újítottak fel és tettek látogathatóvá.

Elegük van a kátyúkból
©

Ez a két turisztikai centrum kiegészíti egymást, mivel mindössze 8 kilométer a közöttük lévő távolság. Ezen a relatíve rövid szakaszon néhányan kátyúszámolásba kezdtek, de négyszáznál megálltak, mert nem látták értelmét a folytatásnak. Zagyváné a virágültetési akcióval azt szeretné elérni, hogy a közútkezelő foltozza be az alacsonyabb rendű utakon is a kátyúkat, mert nekik a bevételekből kell törleszteni a beruházásra felvett banki hitelt.

400 után feladták a számlálást
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb 85 magyar áldozata van a járványnak

Újabb 85 magyar áldozata van a járványnak

76 kórházat és 400 osztálytermet árasztott el az Eloise ciklon Mozambikban

76 kórházat és 400 osztálytermet árasztott el az Eloise ciklon Mozambikban

Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül

Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül