szerző:
hvg.hu/HavariaPress
Tetszett a cikk?

Azonnali hatállyal felmondott a BKV annak a villamosvezetőnek, aki hétfőn megpofozott egy állapotos asszonyt, mert pirosban lépett a villamos elé – értesült a HavariaPress.

A szükséges vizsgálat lefolytatását követően a BKV azonnali hatállyal felmondott annak a villamosvezetőnek, aki hétfőn megpofozott egy állapotos asszonyt, mert szabálytalanul, a pirosban lépett a jármű elé. A közlekedési vállalat az ügyet lezártnak tekinti.

Mint írták, a villamosvezető viselkedése nem összeegyeztethető a társaság szolgáltatói tevékenységével. A nő szabálytalanul lépett a villamos elé, de mint hangsúlyozták, "egy terhes anya bántalmazására nem adhatunk felmentést, és nem találhatunk rá alapos, mentő indokokat".

A Combino-vezető a Blikk információi szerint ezzel nemcsak az állását veszíti el, hanem otthonát is, hiszen a BKV szolgálati lakásában él hétéves kislányával.

Mint ismeretes, a villamosvezető szolgálat közben megpofozott egy terhes nőt. A kismama a pirosban a villamos elé lépett, a Combino vezetője pedig alig tudta megállítani a 66 tonnás, 54 méter hosszú járművet.

"Először azt hittem, elütöttem őket. Amikor láttam, hogy nem lett bajuk, remegtem az idegtől, és ordítottam velük: Meg akartok dögleni?! A nő erre bemutatott nekem a középső ujjával. Ekkor elszakadt a cérna" – idézte fel a történteket a villamosvezető.

A villamosvezető már a pofon pillanatában megbánta tettét. "Nem akarom mentegetni magam, vállalom a felelősséget. Szeretnék a kismamától nyilvánosan bocsánatot kérni" – mondta a férfi, aki a végállomásnál leadta a műszakot, és eljárást kért maga ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Nagy dobásra készül a Facebook 2021-ben: jön a saját pénze

Koronavírus elleni antitestet mutattak ki egy egészséges újszülött szervezetében

Koronavírus elleni antitestet mutattak ki egy egészséges újszülött szervezetében

Hamarabb veszíthetik el leveleiket a fák ősszel a globális felmelegedés miatt

Hamarabb veszíthetik el leveleiket a fák ősszel a globális felmelegedés miatt