szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, a Fidesz alelnöke olyan újságíróval találkozott, aki nem azt kérdezte tőle, amit ő szeretett volna.

Szerdán újra kinyitott Debrecenben a napokban bezárt anyatejgyűjtő állomás. Ezt Kósa Lajos, debreceni polgármester jelentette be, majd az RTL Klub Híradójának riportere azt kérdezte tőle: "Miért az után indult az egyeztetés a klinikával, hogy bezárták az anyatejgyűjtő állomást?".

A Fidesz alelnökének láthatóan nem tetszett a kérdés, ezért a Híradó felvétele szerint először ellépett a kamera elől, majd visszakérdezett: "Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?".

"Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok" – mondta Kósa Lajos, majd elmondta azt a kamerába, amit szeretett volna.

A felvételen 01:58-tól nézheti meg a jelenetet:


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megmenekült az olasz kormány

Megmenekült az olasz kormány

Már videón is látni az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilját, a ROG Phone 4-et

Már videón is látni az Asus játékosoknak szánt csúcsmobilját, a ROG Phone 4-et

Közösségimédia-guruval erősít Mészáros volt médiacége

Közösségimédia-guruval erősít Mészáros volt médiacége